Info

Livet som författare

En podcast där författarna Gabriella P. Kjeilen och Caroline Hurtig pratar om det de älskar mest: att skriva. En blandning av en skrivdagbok där ni får följa Gabriella och Caroline i det vardagliga författarlivet som inte alltid är så glamoröst, men det kommer även bli en hel del skrivtips och diskussioner kring författarskapet. Vill ni komma i kontakt med oss? Mejla på gpkjeilen@gmail.com eller kika in på vår facebook eller instagram och skriv till oss där: @livetsomforfattare
RSS Feed
2018
November
October
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
April
March
January


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1

En podcast där författarna Gabriella P. Kjeilen och Caroline Hurtig pratar om det som de älskar allra mest: att skriva. Det blir lite av en skrivdagbok där ni får följa med i det vardagliga författarlivet som inte alltid är så glamoröst, men det kommer även bli en hel del skrivtips och diskussioner kring författarskapet. 

Kontakt: gpkjeilen@gmail.com
Facebook: @livetsomforfattare
Instagram:
@livetsomforfattare

Logga: created by Freepik

Jan 30, 2017

Jag snackar research med Lupina Ojala, en författare som lägger ner väldigt mycket tid på sin research. Bland annat får ni höra om varför hon tycker det är så viktigt och vad som är det värsta hon har provat på. 

Har ni fler funderingar får ni gärna höra av er till mig via instagram eller facebook. Känner jag att det kommer upp många frågor så gör jag gärna ett avsnitt till om samma ämne för att besvara dem! 

Jingelmusik: www.bensound.com

 

0 Comments
Adding comments is not available at this time.